torstai 31. lokakuuta 2013

Halloween inspiration



















Kuvat netin ihmeellisestä maailmasta.

tiistai 29. lokakuuta 2013

Höpötystä taas kerrakseen

Nuutti heitti minulle 11 asian haasteen minulle. Ajattelin vastata haasteeseen, sillä kysymyksissä käsiteltiin lolitaa ja siihen liittyvään on kiva kirjoitella välillä jotain henkevää. :D

Säännöt
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
2. Pitää vastata haastajan antamiin 11 kysymykseen
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastettaville
4. Heidän pitää valita haastettavaksi 11 blogia joilla on alle 200 lukijaa
5. Sinun pitää kertoa ketkä olet haastanut

Ajattelin kuitenkin vain kertoa itsestäni ja vastata kysymyksiin, sillä olen tehnyt vastaavanlaisen haasteen jo aiemmin.

11 faktaa minusta

1. Minulla on nykyään auto, tosin saan sen käytettäväksi jouluna (saisin aikaisemmin, mutta en jaksa sitä varten hakea sitä aiemmin). Vihreä toyota corolla, käytetty ja vanha auto, joka pelittää.

2. Haluaisin omistaa joskus keltaisen kuplan


 
3. Olen liian mukavuuden haluinen ihminen ja en uskalla kokeilla asioita, jotka saattaisivat kiinnostaa paljonkin, jos ne jäävät mukavuusrajan ulkopuolelle. Pitäisi kyllä joskus rohkaista itseäni tekemään jotain eikä vaan haaveilla, saatan muuten katua myöhemmin!

4. Olen kissaihminen ja toivoisin omistavani joskus poikakissat nimeltään Merry Ja Pippin.



 5. Olen romantikko, tykkään onnellisista lopuista elokuvissa, kirjoissa ja animessa. Sydämeni saattaa pompahtaa ihanalle suudelmakohtaukselle! Lisäksi olen itkupilli ja en kehtaa näyttää tunteitani muiden seurassa. Mutta joskus pakollinen kyynel tulee esim. jonkun kuollessa.



6. Lempihedelmäni on mango (tuore ja ylikypsä)

7. Kolestroli ongelmani takia syön viikossa enemmän kasvisruokaa kuin lihaa. Olen puolen vuoden aikana tiputtanut kolestrolini vähärasvaisella ruokavaliollani 6,5 -> 4,7. Olen tyytyväinen tulokseen, mutta tämä tarkoittaa sitä, että minun pitää jatkossakin olla yhtä ankara syömisien suhteen. Ei siis suklaata ja sipsejä kuin harvoin juhlahetkinä. :(

8. Pelkään ampiaisia ja pimeää.


9. Vaikka miiteissä ja muissa tapahtumissa saatan olla hyvinkin sosiaalinen, olen arkena hyvinkin hiljainen ja omissa oloissa viihtyvä. Ahdistun, jos vieraita rampaa useasti ja jos itselleni jää aikaa (tätä tapahtuu aika harvoin).

10. Juttelen helposti tuntemattomille ihmisille, mutta koen ystävystymisen vaikeaksi. Syynä on juuri omiin oloihin pyrkivyys ja se, että hieman pelkään kaverisuhteita etenkin naisten kanssa. Pelkään selän takana juttelua, vertailua, arvostelua ja nenän vartta pitkin katsomista. Olen joutunut ikävä kyllä kahdesti tälläiseen kaveriporukkaan ja tämä johtanut pelkoon. Ja lisäksi olin koulukiusattu yläasteella. Miehien kanssa minulla ei ole ollut koskaan ongelmia ja jotenkin ymmärrän heitä paremmin kuin naisia (vaikka saatan kyllä itsekin olla hankala nainen :D)

11. Odotan innolla kaveriporukan kanssa järjestetättävää halloween juhlia, jotka ovat seuraavalla viikolla!



Vastaukset kysymyksiin


1.Onko sinulla idoleita lolitassa?
Aloittaessani lolitan minulla oli idoleina muutamia suomalaisia loleja. Alussa kokeneet lolitat olivat niin täydellisiä ja melkeinpä yli-ihmisiä silmissäni. En edes uskaltanut lähestyä heitä kaikkia, vaikka mahdollisuuskia olisi ollut. Jälkeenpäin ajateltuna olin aivan tyhmä, sillä eivät he olleet muita lolitoja mitenkään eri asemassa tai mitään oikeita julkimoita, he olivat tuiki tavallisia ihmisiä, jotka sattuivat vain olemaan lahjakkaita ja kauniita. Nyt hieman kokeneempana minulla niitä ei ole idoleita, mutta saan inspiraatiota muiden asukokonaisuuksista.

2. Jos pitäisi valita kolme adjektiivia mitkä kuvaavat itseäsi, mitkä ne olisivat?
Herkuttelija, haaveksija ja iloinen

3.Mikä on lempiprinttisi?
Pakko valita useampi tähän. :D Yksi lempiprinteistäni on onnellisesti jo vaatekaapissani eli Babyn chained berry memoir. Jotekin ihana yhdistelmä mansikkaa ja suklaan ruskeaa olematta mitenkään ällömakea vaan raikas. Toinen lempiprinteistäni löytyy Metalta border cat/melody cat ivoryna. Rakastan luun ja ruskean väriyhdistelmään ja no, kissat. :D Viime aikoina olen lisäksi hurahtanut kukkaprintteihin, toivottavasti minulla joskus joku ruusuprintti.



4. Kahvi vai tee?
Tee. Rakastan irtooteetä yli kaiken. Tykkään erityisesti pitkään haudutetusta mustasta teestä, jossa itse lehti pääsee oikeuksiisa. Tulee tehtyä kannullinen teetä pressopannussa joka päivä. :) Tykkään myös kahvista, mutta kofeiiniherkkyyteni takia en pysty sitä oikein juomaan. Olen kyllä harkinnut ostavani kofeiinitonta kahvia, mutta se on vaan jäänyt harkinnaksi. :b

6.Mitä mieltä olet peruukkien käytöstä lolitassa?
Peruukit ovat nopea ja helppo valinta. Peruukin olisi hyvä olla laadukas, kiiltävä ja takkuinen ei ole minun mieleeni. Riippuu ihan asukokonaisuudesta, milloin sopii luonnollinen tai värillinen peruukki. Itselleni en kuvittele peruukkia, vaikka joskus mietin, miltä näyttäisin esim. polkkatukassa. Lisäkkeitä taas voisin kuvitella käyttäväni (jos joskus hankkisin otsatukka clipsin).

7. Onko sinulla erityistä "dream dressiä"?
Tein joku aika sitten postauksen unelmamekoistani, niitä voi ihastella täältä.


8.Mikä on mielestäsi kaunein asia maailmassa?
Kauneus on katsojan silmässä ja joskus mieltymykset ja arvostukset muuttuvat. Mutta mielestäni "puhdas" luonne ihmisessä on kauneinta (tarkoitan siis sisäistä kauneutta esim. miten osaa käyttäytyä, oma ihastuttava luonne, jne).

9.Oletko koskaan harkinnut lopettavasi lolitan?
Viime keväänä koin hieman masennusta ja lolitakin sai hieman tuta siitä. Minua ei inspannut mikään, saatikka tälläytyä viimeisen päälle lolitaan. Silloin mietti, että mitä minä noilla vaatteilla teen, jos käytän niitä niin harvoin. Kuitenkin lolita tuo minulle yleensä niin paljon piristystä ja itseluottamusta ja siksi uskon, että en lopeta sitä vielä moneen vuoteen. Vaikka hieman taas kriisiä "aikuistumisessa" taas on, minun pitää selittää aivoilleni, että hyvin johtoporrasta suuntaava insinöörikin voi olla lolita uskottavuutta heikentämättä.:D

10.Mikä on parasta lolitassa?
Tähän voisin listata monia asioita. Rakastan laittautumista, välillä on ihana kuluttaa aikaa ja laittaa viimeisen päälle. Lolitan myötä olen oppinut meikkaamaan ja laittamaan hiuksiani. Olen tavannut paljon ihmisiä, olen saanut ystäviä ja kokenut mahtavia elämyksiä. Tietysti materiaalinen ilo kanssa. :D Tunnen itseni lolitassa kauniiksi ja itsevarmaksi. Mielestäni lolita on tähän mennessä monista tyylikokeiluistani paras, joka on pukenut minua. Lisäksi tunnen kehittyneeni ihmisenä lolitan kautta.





11. Entä huonointa?
Vaatteet eivät ole niin laaduikkaita, mitä hinta voisi olettaa. Pelkään aina vaatteiden pesemistä ja sitä, että turmelen jotenkin vaatteeni (ruokaa helmalle...). Tämän takia kohtelen vaatteita ns. "silkkihanskojen kanssa" ja en uskalla aina laittaa lolitaa päälle, jos vähänkin epäröin vaatteiteni puolesta (esim. jos tiedän kaverin koiran tulevan jonnekkin, sillä paha tapa innostuessa käydä jokaisen syli riehuen läpi). Koska vaatteet eivät mielestäni kestä niin paljon kulutusta, ei niitä tule sen takia käytettyä paljon arkipukeutumisessakaan. Joskus saatan käyttää paitoja, mutta niitäkin harvoin, sillä peseminen rasittaa pitsejä. Ja tietysti tämä ikuinen raha ongelma, minulla on muitakin harrastuksia ja menoja, joten rahaa ei riitä niin paljon loleiluun kuin haluaisin.



Paljon oli tekstiä, toivottavasti kuvat piristivät!

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Favourite comics

Päivittäiseen tapaani kuuluu lukea päivän sarjakuvat. Ajattelin esitellä teille kolme lemppariani.

 Viivi ja Wagner


 Viivi ja Wagner on ollut lempisarjakuvani jo monen monta vuotta. Syynä voi olla se, että koen sen osuvan välillä niin hyvin suhteeseemme. :D Esimerkiksi kun luin tämän sarjakuvan, menin sanomaan ekan ruudun sanat poikaystävälleni ja hän totesi Wagnerin tavoin olevansa se päivänsäde. :D Olen kerännyt Viivi ja Wagner juomalaseja ja kuppeja (tiettyyn määrään saakka, alkoi olla kaapissa liian vähän tilaa niille :/).

Scandinavia and the world


 Tämä sarjakuva tuottaa huvia niin ajallisuutensa kuin stereotypioittensa takia. Ideana siis tässä on, että ihmiset kuvaavat tiettyä maata. Samalla tavalla kuin Hetaliassa (animessa), mutta jotenkin pidän tätä paljon parempana. Täältä voit lukea lisää, jos kiinnosti.

the GaMERCaT


 Tämä on sarjakuvistani uusin tuttavuus ja olen ihan koukussa siihen. :D Syynä voi olla koska kissat ja pelit. :D


Joskus itsekin ajautuu pelamaan nostalgisia pelejä. :)



 Jos tämä sarjakuva kiinnosti, niin voit luka lisää täältä.


Muita sarjakuvia, joita tulee luettua on Fingerpori, Mummo, Questionable Content, Menagea3, Spinnerette, Nemi, Flipside, Looking for Group jne. (ei näissä taho aina itekkää pysyä laskuissa)

Mikä on sinun suosikki sarjakuvasi?

Asylum Teaparty's GIVEAWAY

Nämä ihanuudet voi voittaa osallistumalla Asylum Teaparty blogissa olevaan giveawayhin. Kuvassa olevien tuotteiden lisäksi palkinnoksi tulee Ludmillan piirtämä kortti mukaan. ^^

Osallistuin myös itse arvontaan. :) En koskaan voita mitään, mutta pidetään peukkuja! :D

tiistai 22. lokakuuta 2013

Tampere Kupliin kuvat

 Kuvia Elinan kanssa keväällä olleesta Tampereen Kupliista. Luulin menettäneeni nämä kuvat, koska niitä ei ilmestynyt pitkään aikaan anikin kuva-arkistoon. Kuvat on ottanut Antti Järvenpää.


 Tampereen kulpiista ei ole oikein muistikuvia, sillä kärsin silloin kovasta kylkivammastani. Päivä meni siis lähinnä särkylääkkeitä syöden.


 Elina osti tuon ihanan vaaleanpunaisen alpakka pehmolelun.


 Koska se oli niin ihana, piti minun pölliä se! >:D



Pus pus alpakka!


Päälläni oli
Mekko: Cloudberry Lady
Paita: Anna House
Bonnetti: Iiraliina
Muut: Kirpparit ja taviskaupat

Yh, nuita hiuksia, oli kyllä bad hair day... Tuolloin lisäksi minulla oli liukuvärjätyt hiukset.

maanantai 21. lokakuuta 2013

Five Things- challenge

HajaMiel heitti minulle tämän haasteen kauniissa postauksessaan. Tämä oli ihan uusi haaste minulle, joten mielelläni tämän teen. ^^

Säännöt:
  • Linkkaa henkilö, kuka haasteen antoi
  • Haasta 5 blogia, joilla on alle 200 lukijaa
  • Laita heidät jakamaan haastetta ja viemään haastetta eteenpäin
 Ja itse haaste:

5 asiaa, mitä tarvitsen joka päivä
  •  Irkki. Keskustelen sitä kautta kavereiden kanssa päivittäin
  • Herkkupala. Yksi pieni herkku piristää päivää kummasti (se voi olla myös terveellinen pala!). Tai sitten se voi olla kuppi erittäin hyvää teetä. Kuhan koen jonkun kulinaristisen elämyksen joka päivä. :)
  • Puhelin. Vaikka en hirveästi kenellekkään soita tai lähetä tekstiviestiä, tulee sitä näprättyä etenkin nukkumaan mennessä.
  • Kunnon yöunet. Olen muuten aivan ärrimurri!
  • Tietokone. Miten maailma voi kaatua jos kone menee rikki? Todellakin pahasti. 

Kuvakaappaus irkkaamisestani   
5 kirjaa, joita suosittelen 


  • Jäätelö, kirjoittaja Elisabeth Johansson. Siis paras kirja jäätelön tekemiseen!
  • Narnian tarinat. Kokoelmakirja luettu monen monta kertaa läpi ja se miellyttää joka kerta.
  • Läntisen rannan aikakirjat, kirjoittaja Ursula le Guin. Jotenkin nämä iski ja todella lujaa. Harmi, että taisi jäädä sarja kesken? Tai ainakin itse toivoin jatkoa...
  • Ihana Suklaa, kirjoittaja Patricia Lousada. Tarpeellinen kirja suklaan ystäville.
  •  Lopuksi tämmöinen randomi: Kuvitelma 20. vuosisadasta, kirjoittajana Peter Høeg. Erikoinen kirja. :D
Ja tietenkin nänä perus Harry Potterit ja Taru Sormusten Herrasta... 
   
5 materiallista toivomusta joululahjaksi
  • Uusi kahvinkeitin jo luvattu :D
  • Uusi neuleita olisi kiva saada, alkaa vanhat tympimään
  • Suklaata
  • Rahaa (jos en saa nyt töitä mistään)
  • Les miserables elokuva


5 paikkaa, jossa haluaisin käydä
  • Japani
  • Uusi-Seelanti
  • Saksa. Vaikka olen jo käynyt siellä, haluan sinne uudestaan...
  • Joku välimeren maa kuten kreikka, italia, espanja...
  • Kiina

Matkailussa minua kiinnostavat ruoka



 kulttuuri


 ja upeat maisemat.


 En mielelläni lähe matkoille auringon tai shoppailun perässä (vaikka jälkimmäistä tulisi varmasti harrastettua).


5 adjektiivia, jotka kuvaa minua
  • Iloinen
  • Hullunkurinen
  • Hassu
  • Luotettava
  • Laiska ja hemmoteltu herkkuperse

  
  Ja blogit, jotka haastan:

torstai 17. lokakuuta 2013

Ruskainen miitti

 Erica järjesti ruskaisen miitin pienellä porukalla. Idea oli todella hyvä, sillä luonto on nyt todella kaunis! Menimme ensiksi kuvaamaan Peltoniemeen ja sen jälkeen kahvittelemaan vohvelikahvilaan. Kuvat on ottanut Erica, Sasetar ja Elina.



Lenkkeilijän ottama ryhmäkuva


 Meidän kengät.


 Päällä oli:
Mekko ja rusetti: Bodyline
Sukkikset: Seppälä?
Paita: Ellos
Kengät: UFF
Laukku: Mummolta saatu





 Piti halata puuta. :D
 





















 Yrittänyt vähän opetella hymyilemään leveästi kuvissa. Pitää vielä hieman harjoitella. :,D








 Kahvilasta otin kinkkusipulivohvelin. Oli todella hyvää!


Kiitos ihanasta miitistä!